Uploaded image for project: 'Elements Connect'
  1. Elements Connect
  2. CO-3732

Can't copy Elements Connect fields with JMWE post function

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Canceled
    • Affects Version/s: 6.1.1, 6.3.2
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
    • Environment:

      Tested on both 6.3.2 and 6.1.1

    • Functional components:
      3rd party

      Description

      Steps to reproduce

      • Create 2 Elements Connect fields (Field1, Field2), issue picker, (Live Text).
      • Add them to project, screen.
      • Create issue "parent issue" add Field1 to it.
      • Create issue "Child issue" add Field2 to it.
      • In "parent issue" , add link to "Child issue".
      • Create a JMWE post function on a workflow transition "Copy field value to parent issue (JMWE add-on)":
        • Source: Field2
        • target: Field1
        • No other conditions to set
      • Publish workflow
      • In the "Child issue", run the transition to the above one

      Actual Results

      Value of field in parent issue is not updated with the value of field in child issue

      Expected Results

      Value of Field1 in parent issue is updated with the value of Field2 in child issue

      Note

      It's working for other JMWE post functions like "Copy field value from related issues (JMWE add-on)" 

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              christophe.prome@valiantys.com Christophe Promé
              Reporter:
              nelly.sammak@elements-apps.com Nelly Sammak
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: