Uploaded image for project: 'Elements Connect'
  1. Elements Connect
  2. CO-3577

Elements Connect does not display correctly special characters

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 6.0.2
    • Fix Version/s: 6.0.3
    • Labels:
      None
    • Functional components:
      API - Connect JAVA API
      Field editor - Checkbox
      Field editor - Radio button
      Field editor - Select
      Field editor - Table
      Workflow > Post functions

      Description

      How to reproduce

      • Configure a Connect field:
        • Datasource "Jira Issues (JQL)"
        • Query: empty
        • Template: {summary}
        • Editor: "Select"
      • Create an issue with summary "Здравствуй, мир!"
      • Edit the Connect field

      Current result
      In the select, "Здравствуй, мир!" is displayed as

      Здравствуй, мир!

      Expected result
      In the select, "Здравствуй, мир!" is correctly displayed

      Note
      If we use the autocomplete / readonly editor, it works
      However, if the display value is copied in another field with the Connect post function, the value injected in the target field is the escaped HTML

      Same thing with special chars: >, &, ' etc...

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                christophe.prome@valiantys.com Christophe Promé
              • Votes:
                2 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: